نمایش نوار ابزار

امیدوارم حاکمان رژیم غاصب اسرائیل همانند فرعون مصر در قفس محاکمه قرار گیرد

پنج‌شنبه 3 سنبله 1390

 

 

 صبح روز پنج شنبه 24 رمضان برابر 3 سنبله 1390 در تلویزیون تمدن ابتداء توسط مجری برنامه گل صبح جناب آقای سید رفیع حسینی، حجت الاسلام والمسلمین سید جعفرعادلی«حسینی» منشی ستاد برگزاری روز جهانی قدس معرفی گردید و از وی تقاضا نمود تا بمناسبت فرا رسیدن روز جهانی قدس در مورد خطرات رژیم صهیونیستی نسبت به مسلمانان صحبت را آغاز نمایید؟

آقای عادلی حسینی گفت: اولا حضور شما، همکاران محترم تان و بینندگان برنامه گل صبح تلویزیون تمدن سلام و احتراماتم را تقدیم داشته و در پاسخ به سئوال شما عرض میدارم که؛ بيت المقدس همان مسجد بزرگ و تاريخى در سرزمین فلسطین است که توسط حضرت داود نبى(ع) تهداب گذارى و بناى آن آغاز يافت و حضرت سليمان(ع)  که فرزند حضرت داود(ع) بود، علاوه بر وظيفه نبوت، قيادت و حکومت مقتدر و با شکوه داشت آن را  به پايه ى اکمال رسانيد. اين مسجد قبله ى اول مسلمين بوده، زيرا مسلمانها تا در مکه بودند به طرف بيت المقدس نماز مى خواندند و زمان که به مدينه هجرت نمودند به سوى بيت الحرام نماز را  ادا  نمودند، بدين ترتيب فلسطين سرزمين انبياء(ع)، مدفن حضرت ابراهيم خليل(ع)، معراج پیامبر اسلام(ص) و… هست و در نزد مسلمانان از جايگاه رفيعى برخوردار مى باشد و اکنون شصت و سه سال است که مسجدالاقصی زیر چکمه‌ی صهیونیسم بی رحمانه و ستمگرانه قرار  دارد و از اشغال قدس  و كشتار خونبارانه بر مردم مظلوم فلسطین می گذرد و دنیای امروز شاهد رفتار خصمانه و به دور از انسانیت یهود نسبت به مسلمانان است؛ تاجایی که در هر قسمت از دنیا به مسلمانان ظلمی روا داشته می‌شود، می‌توان ردپای آنها را به وضوح مشاهده کرد.

یکی از بارزترین این جنایات، ظلم و ستم یهودیان صهیونیست نسبت به مسلمانان مظلوم فلسطین است که سالهاست نقل محافل سیاسی و خبری گردیده و اکنون اقدامات غیر دینی و به دور از انسانیت صهیونیستها تحولات منطقه را وارد مرحله‌ای حساس کرده و این مسئله را از یک بحران منطقه‌ای به بحرانی جهانی و بین المللی مبدل ساخته است؛ حال این سؤال مطرح است که: چرا قوم یهود با مسلمانان دشمنی دارند؟ مگر میان این دو قوم چه گذشته است که این قدر اسلام مورد غضب یهود است؟ و در نهایت، دلیل دشمنی و ریشه عداوت یهود با اسلام چیست؟

به نقل تاریخ و قرآن کریم، قبل از بعثت پیامبر اسلام(ص)، یهود، در انتظار ظهور پیامبری بود که آنها سیادت اجتماعی آینده خود را در سایه وی مطرح کنند؛ از این رو به کفار می‌گفتند که در آینده نزدیک ما با قبول پیامبری خاتم بر شما پیروز خواهیم شد؛ ولی همین که پیامبر(ص) مبعوث شد، از پذیرش دعوت آن حضرت امتناع کردند و به بهانه‌جویی پرداختند؛ چنانچه قرآن کریم در این زمینه می‌فرماید: «وَ لَمَّا جَاءَهُمْ کِتَابٌ مِّنْ عِندِ اللَّهِ مُصَدِّقٌ لِّمَا مَعَهُمْ وَ کاَنُواْ مِن قَبْلُ یَسْتَفْتِحُونَ عَلىَ الَّذِینَ کَفَرُواْ فَلَمَّا جَاءَهُم مَّا عَرَفُواْ کَفَرُواْ بِهِ فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلىَ الْکَفِرِین»( سوره بقره آیه 89)؛ولی یهود بعد از بعثت پیامبراسلام(ص) به مخالفت و دشمنی با ایشان پرداختند و با کارشکنی های فراوان، با گسترش اسلام مقابله کردند، تا جایی که خداوند در قرآن، آنها را هم‌ردیف مشرکان، و دشمن‌ترین مردم نسبت به مسلمانان، معرفی می‌کند؟ (سوره مائده آیه 82).

در آیاتی از قرآن کریم و منابع یهود به نژادپرستی و ادعای برتری این قوم اشاره شده است؛ ازجمله در سوره مائده به یکی از ادعاهای بی اساس و امتیازات موهومی که آنها داشته‌اند اشاره کرده، می‌گوید: «وَ قَالَتِ الْیَهُودُ وَ النَّصَارَی نَحْنُ اَبْنَاءُ اللهِ وَ اَحِبَّائَه»؛ «یهود و نصارى گفتند: «ما، فرزندان خدا و دوستان [خاصّ] او هستیم.»(سوره مائده، آیه 18) این تنها امتیاز موهومی نیست که آنها برای خود قائل شدند؛ بلکه در آیات دیگر بارها به این‌گونه ادعاهای آنان اشاره شده است؛ به طور مثال: در آیه 111 سوره بقره ادعای آنها را درباره اینکه غیر از آنان کسی داخل بهشت نمی‌شود و بهشت مخصوص یهود و نصاری است بیان کرده و ابطال می‌نماید: «وَ قالُوا لَنْ یَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَنْ کانَ هُوداً أَوْ نَصارى تِلْکَ أَمانِیُّهُمْ قُلْ هاتُوا بُرْهانَکُمْ إِنْ کُنْتُمْ صادِقِینَ».

در تاریخ بشر، ملتی در پول‌پرستی و مال‌اندوزی همچون قوم یهود دیده نشده است. آنها برای به دست آوردن مال هر راهی را پیش می‌گیرند؛ گرچه با شرف و حیثیت انسانی مخالف باشد. آنها برای رسیدن به این مقصود، تمام راههای مشروع و غیر مشروع را پیموده و تا حد پرستش، با حرص و آز خاص به جمع‌آوری مال پرداخته‌اند تا جایی که حضرت عیسی بن مریم(س) به آنها فرمود: «لاَ تَعْبُدُوا رَبَّیْن، اَللهُ وَ الْمَالُ؛ دو پرودگار که عبارتند از خدا و پول را نپرستید.» علت این امر را می‌توان تفکر مادی پیروان این دین دانست که به‌جز ظاهر زندگی مادی به چیزی دیگر ایمان نداشته و زندگانی جاوید سرای دیگر، از نظر آنها مفهومی ندارد. به همین دلیل شهید مطهری می‌گوید: «یهود معتقد به معاد نیست.» (آشنایی با قرآن، مرتضی مطهرى، چ سوم، 1377، ج 6، ص 259).

یکی از ویژگیهای بارز دیگر یهودیان، قساوت قلب آنهاست که باعث می‌شود مخالفت عادی به دشمنی و مخالفتهای علنی تبدیل شود؛ به گونه‌ای که عامل بسیاری از جنگها و درگیریها می‌شود. در منطق قرآن، قساوت قلب و خدا فراموشى، نشانه گمراهی سخت و آشکار توصیف شده و مانع پذیرش حق و تابش نور الهی بر قلبها می‌باشد. کسانی که قلبشان دچار قساوت و سختی می‌باشد، در گمراهی شدید و آشکاری به سر می‌برند؛ چنانچه در آیه 22 سوره زمر این‌گونه آمده: «وَیْلٌ لِّلْقَاسِیَةِ قُلُوبُهُمْ مِّنْ ذِکْرِ اللَّهِ أُوْلَئکَ فىِ ضَلَالٍ مُّبِین»؛ « واى بر آنان که قلبهایى سخت در برابر ذکر خدا دارند! آنها در گمراهى آشکارى هستند! »

یکی دیگر از خصوصیات یهود، روحیه ستمگرى و سرکشی آنهاست؛ به طوری که تاریخ پر ماجرای یهود نشان می‌دهد آنها علاوه بر انکار آیات الهی، در کشتن پیامبران و منادیان حق، فوق العاده جسور بوده، مجاهدانی را که به حمایت آنها برمی‌خاستند از دم شمشیر می‌گذراندند. (تفسیر نمونه، ج2، ص 479).

از جمله پیامبرانی که به‌دست آنها به قتل رسیدند، یحیی و زکریّا(ع) بودند که فقط به‌خاطر آنکه آنها را از فحشاء و منکرات منع می کردند، مستحق قتل شدند؛ چنانچه می خواستند هارون، جانشین حضرت موسی(ع) را به قتل برسانند. و برای حضرت عیسی(ع) چوبه های دار نصب کردند.

در قرآن ، آمده است: «لَقَدْ اَخَذْنا میثاقَ بَنی اسْرائیلَ وَ اَرْسَلْنا اِلَیهِمْ رُسُلاً کُلَّما جآئَهُمْ رَسُولٌ بِما لا تَهْوی اَنْفُسُهُمْ فَریقاً کَذَّبُوا وَ فَریقاً یقتُلوُنَ»؛ « ما از بنى اسرائیل پیمان گرفتیم و رسولانى به سوى آنها فرستادیم، [ولى] هر زمان پیامبرى حکمى بر خلاف هوسها و دلخواه آنها مى آورد، عده اى را تکذیب مى کردند و عده اى را مى کشتند. » (سوره مائده، آیه 70).

و همچنین در آیه 21 سوره آل عمران، بعد از آنکه خداوند کشتن پیامبران الهی را عملی ناحق و غیر قابل توجیه دانسته، بنی اسرائیل را قاتل پیامبران الهی و حامیان آنان معرفی نموده است و به بنی اسرائیل، به جهت قتل چهل و سه پیامبر و صد و دوازده آمر به معروف و ناهی از منکر وعده عذاب دردناک می‌دهد و می‌فرماید: «إِنَّ الَّذِینَ یَکْفُرُونَ بَِآیَاتِ اللَّهِ وَ یَقْتُلُونَ النَّبِیِّینَ بِغَیرِْ حَقٍ ّ وَ یَقْتُلُونَ الَّذِینَ یَأْمُرُونَ بِالْقِسْطِ مِنَ النَّاسِ فَبَشِّرْهُم بِعَذَابٍ أَلِیم»؛ « کسانى که نسبت به آیات خدا کفر مى ورزند و پیامبران را بناحق مى کشند، و [نیز] مردمى را که امر به عدالت مى کنند به قتل مى رسانند، به کیفر دردناک [الهى] بشارت ده! »

با توجه به موارد فوق که مطرح شد، برای دشمنی یهود با دینداری، به ویژه اسلام، عواملی را می‌توان ذکر می‌کرد که هر کدام برگرفته از خصایص و ویژگیهای خاصی از قوم یهود می‌باشد و این خصائص نسبت به پیامبراسلام(ص) و دین مبین اسلام شدت خاصی گرفته است. عواملی که در این مقاله به آنها پرداخته شد، عبارت‌اند از: حسادت نسبت به پیامبراسلام(ص)؛ نژاد‌پرستى، مال اندوزی و دنیا طلبى، قساوت قلب و توحش، و روحیه ستمگرى.

مجری: بر اساس‌ آیات قرآن کریم، شما  از دشمنی دیرینه یهود نسبت به اسلام نکاتی را یاد آوری نمودید،‌ حال با ذکر اين‌ موارد، وظایف مسلمانان در برابر کفار اشغالگر چیست؟

عادلی، معاون بنیادفرهنگی، تبلیغی پیامبراعظم(ص) گفت: یکی از وظایف مهم مسلمانان در شرایط فعلی محکوم و لعنت نمودن،‌ اظهار تنفر و انزجار در برابر جنایات صهیونیست در جمعه اخیر ماه مبارک رمضان می باشد.

لعن در لغت به معنای راندن و دور کردن است، بر خلاف سلام و صلوات که دعا برای فرد در جلب رحمت الهی است. و این دو ـ صلوات و لعن ـ مظاهر تولی و تبری هستند، که از یکدیگر جدایی ناپذیرند، تولی و تبری  یعنی دوستی با دوستان خدا و دشمنی با دشمنان خدا چنانچه در یکی از آیات قرآن کریم خداوند می فرماید: «أَوْحَی اللّهُ إِلی بَعْضِ الاَْنْبِیاءِ: أَمّا زُهْدُکَ فِی الدُّنْیا فَتُعَجِّلُکَ الرّاحَةَ، وَ أَمّا إِنْقِطائُکَ إِلَیَّ فَیُعَزِّزُکَ بی، وَ لکِنْ هَلْ عادَیْتَ لی عَدُوًّا وَ والَیْتَ لی وَلِیًّا.» خداوند به یکی از انبیا وحی کرد: امّا زهد تو در دنیا شتاب در آسودگی است و امّا رو کردن تو به من، مایه عزّت توست، ولی آیا با دشمن من دشمنی، و با دوست من دوستی کردی؟

اميرالمؤمنين علی(ع) وضع مسلمانان فداكار را چنين توضيح مى‏دهند: «لَقَدْ كُنَّا مَعَ رَسوُلُ اللّه‏ صلى‏الله‏عليه‏و‏آله تَقْتَل اَبائِناَ وَ اِخْوانِنا وَ أَعْمانِنا، ما يِزَيدنا اِلاّ اِيمانا تَسْلِيما» ما با پيامبر صلى‏الله‏عليه‏و‏آله (چنان بوديم كه) پدران، فرزندان، و عموهاى خود را مى‏كشتيم و اين كار جز اينكه ايمان و تسليم ما را مى‏افزود اثر ديگرى نداشت يعنى حق را بر هر چيز برترى مى‏داديم و براى برپاداشتن آن، حتى با خويشان خود مى‏جنگيديم.(نهج البلاغه فيض الاسلام، ص 135 خ 55)

اشغال فلسطین توسط اسرائیل از  شصت و سه بدین سو این غده سرطانی در متن کشورهای اسلامی  با حمایت امریکا و انگلیس، مردم جهان شاهد استمرار جنایت مهم در سرزمین های اشغالی هستند كه قتل عام مسلمانان اولین جنایت مهم این رژیم غاصب بوده و بیش از پنج هزار نفر از مسلمانان مظلوم فلسطین و كشورهای همسایه كشته شدند و متجاوز از پنج میلیون نفر فلسطینی در طول شصت و سه سال از خانه های خود متواری و آواره شده و نوعا در كشورهای اسلامی اردن، سوریه، لبنان، مصر، عربستان، لیبی و عراق زیر چادر زندگی می كنند. بدین جهت بر تمام مسلمان جهان است که در روز جهانی قدس، از میراث ماندگار حضرت امام خمینی(ره) که هر سال می گذرد، این مراسم در سطح جهان با شکوه تر برگزار می گردد، در این فرصت از عموم روزه داران مسلمان تقاضامندم و دعوت می شود که در دهه سوم و جمعه اخیر ماه مبارک رمضان، که لیالی قدر نیز هست و شاید فلسفه نامگذاری روز جهانی قدس به مناسبت ماه مبارک رمضان و شبهای قدرباشد، تا روزه داران ضمن دعا در چنین شبها در حق مردم مظلوم فلسطین، جمعه اخیر ماه مبارک رمضان با شکم گرسته اظهار همدردی با مردم فلسطین را نموده و قانون مواسات را احیا نمایند چنانچه در روایت هم آمده: «مَنْ أَصْبَحَ لايَهْتَمْ بِأُمُورِ الْمُسْلِمِينَ فَلَيْسَ بِمُسْلِم» يعنى مسلمان نيست آن كسى كه سير بخوابد و همسايه‏اش گرسنه باشد، انسان بر علاوه اينكه در فكر خود مى‏باشد، در فكر برادر مؤمن خود نيز باشد.
مجری: تأثیر برگذاری روز جهانی قدس در کشورهای اسلامی را چگونه ارزیابی می کنید؟

سید جعفرعادلی منشی شورای اخوت اسلامی اظهار داشت: اکنون حدود  شش دهه از اشغال قدس  و كشتار خونبارانه مردم مظلوم فلسطین می گذرد و همان سالهای نخست اشغال قدس شریف، یعنی سال 1327 جمعی از علماء و دانشمندان افغانستان درصدد ایجاد حمايت از مجاهدین و مبارزین فلسطینی برآمدند، تکیه مرحوم میر اکبرآغا واقع در چنداول و مسجد پل خشتی از مراکز مهم حمایت کننده مجاهدین فلسطینی در افغانستان بودند، شهید استاد میرعلی اصغر شعاع و علامه سید اسماعیل بلخی کمیته دفاع از مجاهدین فلسطینی را برای جمع آوری کمک به فلسطینیان ایجاد می کند، علامه بلخی در سخنرانی آتشین خویش خطرات اسرائیل را این گونه بیان می کند: مگر اين ها به فلسطين اكتفا مي كنند؟ اين ها هدف شان نيل تا فرات و از فرات تا ايران و از ايران تا هرات و از هرات تا بلخ و بخارا است، در پي اين تجمع شهید شعاع، شهید بلخي و دیگر بزرگان نامه اعتراض آميز و هشدار دهنده به سازمان ملل متحد و برخي محافل جهاني مي فرستد، و از آ نها مي خواهند كه از مردم مظلوم فلسطين حمايت كنند.

همچنین در دهه پنجاه حضرت آیت الله العظمی واعظ شهید(ره) با انتشار مجله دینی و سیاسی برهان که یکی از اعضای هیئت تحریر آن مجله آیت الله محسنی بود، همین طور  مولانا عطاالله فیضانی(ره) حضرت آیت الله شهید میرعلی احمد عالم و علامه شهید سید عبدالحمید ناصر و علامه شهید سید محمدحسین مصباح که  هرکدام آن بزرگان، در برابر جنایات یهود سکوت نکردند و در بیانت و نوشته های شان در مورد فلسطین و اشغال بیت المقدس اعلام موضع و در برابر جنایات اسرائیل و بیداری افکار جامعه اسلامی تلاش نمودند.

اما از سال 1358 اعلام روز قدس توسط امام خميني(ره) موضع گیری دربرار جنایات اسرائیل به صورت منظم همه ساله در جمعه اخیر ماه مبارک رمضان احساس تكليف و همبستگي در ميان جوامع اسلامي را  ایجاد نمود تا جوامع اسلامي در همه روزهاي سال در قبال مساله فلسطين احساس مسئوليت كند و همین حرکت ها باعث گردید که با بوجود آمدن بحران های سیاسی، اقتصادی در کشورهای غربی و اروپایی که حامیان جدّی این رژیم بودند شرایط جدیدی را در منطقه علیه رژیم غاصب صهیونیستی بوجود آورده است، لذا باید بگوییم یاری و نصرت خدا بر مسلمانان نزدیک است.
در ماه‌هاي اخير شاهد خروش ملت‌هاي مسلماني هستيم كه عليه ديكتاتورهاي فاسد و وابسته عربي دست به قيام زده‌اند و شعار مشترك همه اين ملت‌ها مبارزه با آمريكا و اسرائيل است كه بارزترين اين شعارها در جريان انقلاب مردم مصر مشاهده شد و انقلابيون مصري يك صدا قطع روابط با رژيم صهيونيستي را خواهان هستند؛ اخیراً پیروزی مردم مصر بر حسنی نامبارک یعنی متحد قدیمی رژیم اشغالگر قدس و کشیده شدن فرعون مصر به پای میز محاکمه این رژیم را کاملاً درمانده ساخته است و همچنین بوجود آمدن بیداری اسلامی، راه افتادن قیام های مردمی در کشورهای اسلامی و شکست خوردن حاکمان آنها که از متحدان قدیمی رژیم صهیونیستی بودند یک زنگ خطر جدی بر این رژیم غاصب است و من  امیدوارم حاکمان رژیم غاصب اسرائیل همانند فرعون مصر هرچه زودتر در قفس محاکمه قرار گیرد.

تشکری مجری برنامه گل صبح

تهیه کننده: سید عباس حسینی