نمایش نوار ابزار

فراخوان دعوت همکاری از شخصیت های علمی، سیاسی و اهل قلم افغانستان

شنبه ۲۷ سنبله ۱۳۹۵

از چندی بدینسو تصمیم گرفتم تا با همفکری و حمایت شما عزیزان و سروران گرامی، با اصلاح، اضافات و تجدید چاپ سوم کوثرالنبی و تکمیل دو اثر دیگرم اقدام نمایم، در این زمینه منتظر نظرات و همکاری شما اهل قلم و دوستان عزیزم هستم.

معرفی آثار:

  1. کتاب کوثرالنبی(پژوهشی در تاریخ افغانستان)

افغانستان از جمله کشورهای اسلامی است که سادات از همان روز های نخستین ورود  اسلام به منظور تبلیغ از این آیین به این سرزمین هجرت نمودند، آنان در شرایط مذهبی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و دوره های مختلف تاریخ این کشور تأثیر فوق العاده و شگرف نهاده اند.

در این اثر معرفی سادات افغانستان تحت عنوان «کوثرالنبی(پژوهشی در تاریخ سادات افغانستان)» سعی شده تا مختصری از تاریخ سادات افغانستان، از زمان ورود شان به این کشور تا کنون بطور گذرا در شش فصل پرداخته شده، در بیش از ده سال گذشته بسیاری از تاریخ و سیره نویسان طوایف و مشاهیر سادات از این اثر بعنوان منبع و ماخذه مورد توجه قرار دادند و از مجاهدت ها، نقش و رهبری و خدمات علمی، سیاسی، اجتماعی و دینی سادات عظیم الشأن یادی به میان آوردند.

اینک، با عنایت و توجه خاص پروردگار عالمیان، پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و خاندان طاهرینش، چاپ سوم کتاب کوثر النبی(پژوهیشی در تاریخ سادات افغانستان) با اصلاحات و اضافات جدید آماده چاپ می باشد.

چاپ اول کتاب کوثر النبی(پژوهشی در تاریخ سادات افغانستان)، در سال ۱۳۸۳ خورشیدی با قطع رقعی به تعداد ۴۶۴ صفحه و تیراژ ۲۰۰۰ نسخه در انتشارات گلهای بهشت قم منتشر گردید.

چاپ دوم کتاب کوثرالنبی(پژوهشی در تاریخ سادات افغانستان) در سال ۱۳۸۹ خورشیدی با اصلاحات و اضافاتی که صورت گرفته بود به تیراژ ۳۰۰۰ نسخه تجدید چاپ گردید و امّا دیرى نپایید که نسخه‏هاى آن در بازار نایاب شد و بسیاری از محققین، اهل مطالعه و علاقمندان به تاریخ سادات تقاضاى تجدید چاپ آن را نمودند، از این رو بایک بازنگرى، اطلاعات بیشتری، تحقیق گسترده تر و انکشاف ساختار جملات، اضافات؛ بیاری پرور دگار و عنایت دوستان چاپ سوم کوثرالنبی در آینده ی نزدیک خدمت خوانندگان محترم قرار می گرد و امید وارم اهل قلم و اطلاعات تاریخ سادات در تکمیل، اصلاح و اضافات چاپ سوم ما را یاری رسانند.

  1. تهیه و تنظیم جلد دوم شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه

۲۷ سنبله برابر ۱۸ سپتمبر، سالروز نشر اسامی ۵۰۰۰ تن شهدای سالهای ۱۳۵۷ و ۱۳۵۸ خورشیدی که توسط دولت هالند در ۱۸ سپتمبر بنام «روز ۵۰۰۰ شهید بیمزار» شناخته شده، با گرامی داشت یاد و خاطره ی شهدای مظلوم و گمنام افغانستان، بیاری پرور دگار چاپ جلد دوم «شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه» در دست اقدام است.

جلد اول کتاب «شهدای نُخبه و مرزبانان اندیشه» پس از افشای لیست حدود پنج هزار شهید که بخش از دهها هزار تن شهدای مظلوم کشور، توسط سازمان  اگسا(استخبارات وقت)  بعد از ۷ ثور ۱۳۵۷ خورشیدی به جرم مسلمان بودن و وطن دوستی بیرحمانه در زندانهای مخوف وپلیگونها به شهادت رسیده اند. جمعی از آن شهدای عزیز،  نٌخبگان کشور را تشکیل می دهند که در میان آنان کادرهای تحصیل یافتگان حوزه و دانشگاه، داکتران ومتخصصان طب، انجینری، زراعت، فارمیسی، اقتصاد، صاحب منصبان اردو وپولیس، تاجران ومتنفذان قومی، کسبه کاران و حتی کارگران عادی وجود دارند.

همچنان در میان شهدا، نام صدها تن از علما و دانشمندان طراز اول کشور به نشررسیده که به بیرحمی و درنده گی ودشمنی سرسخت کمونیست ها به ملت مسلمان افغانستان را می رسانند.

این اثر با مقدمه ی نگارنده و چهار تقریظ از آیت الله محمد آصف محسنی، مولوی حبیب الله حسام، آیت الله سید محسن حجت و سرمحقق استاد عبدالباری راشد در ۲۸۸ صفحه با نگاهی بر حیات فکری و مبارزاتی ۵۷ شهید نُخبه‌ی افغانستان(طی سال‌های ۱۳۵۸-۱۳۵۷ خورشیدی) تحریر و نشر گردیده است.

با تشکر از سروران عزیزی که برای چاپ جلد دوم این اثر تا کنون زندگی نامه هایی از  نُخبگان کشور که در زمان تجاوز نیروهای شوروی سابق به شهادت رسیده اند ارسال و در زمینه همکاری سایر دوستان و اهل قلم را برای ادامه چاپ مجموعه های بعدی شهدای واقعی دوران جهاد را آرزومندم، تا با همکاری شما بزرگواران و اهل قلم مجموعه های بعدی نیز زیور چاپ گردد.

  1. تهیه و تنظیم کتابی؛ پیرامون علل و انگیزه قیام های مردم کابل علیه اشغالگران و حکومت دست نشانده ی شوروی سابق در افغانستان(آماده ی چاپ) چنانچه کسانِ از قیام گران، شاهدان عینی و… علاقمند همکاری باشند، ما نیز آماده هستیم تا در این اثر که عنقریب آماده چاپ می باشد، اطلاعات مفید شان را در این مجموعه افزوده و در زمینه ما را یاری رسانیده و پیشا پیش از همکاری شان سپاسگذارم.

با احترام

سید جعفرعادلی«حسینی»

ارتباط با نگارنده:

www.adeli-af.com

[email protected]

[email protected]